15 april 2007

Quest op slot


Na een hele week afwezigheid weer snel even een kort stukje aan de serie toevoegen, ik weet niet of het volgende stukje nou zo spectaculair is maar ik heb het idee dat deze “vinding” vele velomobiel(isten) toch wel van pas zou kunnen komen. Laatst las ik een stukje dat er een Velomobiel ongevraagd was geleend, in volksmond gewoon gejat, mogelijk had dit voor een “paar” Euro voorkomen kunnen worden, ik betaalde € 10,95 voor een hangslot met een lange beugel. Heel eenvoudig, remhandel aantrekken en het beugelslot eromheen klikken en hij staat muurvast op de handrem zodat er niet mee gereden kan worden.
Het “geleende” voertuig was binnen 24 uur weer boven water, wel flink beschadigd heb ik begrepen, maar zo’n hangslot had deze jeugdige onverlaten wel weerhouden van hun gestunt met andermans spullen.
Na de rit naar Texel van 6 april zal het morgen wel weer vreemd zijn om weer in mijn oude ritme te komen. Zodra ik weer wat kilometers heb gemaakt kom ik weer terug met mijn verhaal over de nieuwe fietservaringen in de vroege zomerse dagen.

Geen opmerkingen: