03 augustus 2021

Van alles en nog wat zal ik maar zeggen.

94 km

 

Straks de O-ringen maar weer even vervangen de ketting maakt na dit ritje meer geluid als ik wenselijk vind dus even sleutelen. Waar ging het ritje vandaag heen, naar de haven van Medemblik waar ik was uitgenodigd voor de koffie bij mijn schoonzoon en dochter op hun zeilboot, ze waren gisteren vanuit Friesland het IJsselmeer overgestoken zodoende.

Hier waren vroeger de voetbalvelden van 
MFC en DVO en nu bootjes

In zo’n haven is het vol weet ik nu, Medemblik heeft nogal wat havens voor pleziervaart, ik meen 5. Gelukkig had ik doorgekregen waar zij aangemeerd lagen en zo kwam ik een keer op een plaats waar ik normaal nooit zou komen.
Anna in vol ornaat

De Quest was nooit zo dicht bij het water

Schoonzoon Siebo wacht al op zijn viste.

Een bakkie gedaan aan boord en vervolgens zou ik het HEM-rondje pakken maar onderweg is de richting aangepast richting Overleek, op naar de aardbeien die ik weer door heb gebracht naar Tiny in de Zuidoostbeemster.
Een moedige "doe-het-zelver"

Bijna goed geschreven "Westfries" dialect.

Eenmaal weer onderweg zag ik aan de Grootweg een mevrouw bezig met naar ik altijd heb gedacht, “mannenwerk”, buitenom schilderen op niveau. Ik heb haar gemeld dat ze er goed op stond, “Ja” zei ze: “Ik krijg alle keren te horen doe je voorzichtig en zal je niet vallen” maar dit ging haar goed af.


Later door Berkhout en langs Scharwoude waar nog genoeg ganzen lopen te grazen.



Als ik bij Tiny ben geweest gaat de retourrit via Middenbeemster en later langs de Obdammerdijk waar ik ben gestopt omdat ik in mijn ooghoek meende dat er leven was op een nest beneden langs de weg op het water. Het bleek inderdaad een zeer jong meerkoeten gezinnetje, de moeder was druk bezig nog meer riet aan te slepen om het “huis” wat groter te maken, wat wil je ook met 4 “kinderen”.

Doordat de Quest stil stond was het voor een mevrouw aanleiding om het voertuig eens wat beter te bekijken en zo volgde een heel gesprek over de fiets, ze leek me bijna zover om er ook zo in te gaan investeren, de tijd zal het leren. Later nog even langs zus Gerda, een glas fris, kletsen en dan de laatste kilometers naar Middenmeer waar de dagteller 95 km op z’n “geweten” had bijgeschreven.

1 opmerking:

Susan Benson zei

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
* Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online aanvraag.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.