30 november 2021

Buurt verkeer

 


Het is zwaar bewolkt en er is nergens een ietsje te zien van de zon, we zullen het er vandaag mee moeten doen. Een “op en neertje” naar Wervershoof moet kunnen het miezert een heel klein beetje maar niet hinderlijk en ik moet nodig weer een keer naar zus Margriet.

Op de Flevoweg kom ik eindelijk Jan Bouma weer een keer tegen, al een tijd niet gezien maar het gaat vast goed met hem anders loop je met dit weer van zo’n graadje op 7 niet in het kort. Stoppen en heel even bijpraten, “Ja”, zei Jan, “Ik zei vanmorgen tegen Tine ik ga het nog een keertje proberen in het kort en het valt mee” een echte bikkel die in training is voor de halve marathon van Egmond, als het doorgaat zei Jan. We hebben het niet te lang gemaakt anders zou je het net nog oplopen dus ieder gaat weer zijns weegs.



Heen via een kleine omweg waar ik nog een zilverreiger zal “landen” meteen een foto maken en dat was goed ook want hij was meteen weer vertrokken.  In Wervershoof is Margriet niet thuis, ik ben toen doorgereden naar zwager Piet en zus Joop. Piet was alleen en vertelde dat Margriet naar de medici was voor controle. Bij Piet een tijdje zitten kletsen en toen weer richting Middenmeer waar de teller voor vandaag op 44 km is blijven steken maar ik ben wel weer even flink in beweging geweest.

Geen opmerkingen: