26 mei 2010

Even een kinderfietsje repareren


Weer een dag met vele ervaringen, nou niet direct spectaculair, maar wel ontwikkelingen die ik niet zelf kon bedenken. Toen ik gisteravond de mail opende was er een berichtje van ene Bert Rook en dat was als volgt :
Ha Pé,
het was even zoeken op je blog (wat geen straf is!) maar dan dus toch gevonden: de foto die in Arnhem op de tentoonstelling is te zien: http://www.nieuwegroetenuit.nl/pickup.php?c=401.
Er was in elk geval nog 1 foto met velomobielen, zou me niet verbazen wanneer die ook door jou is ingestuurd.
vr. gr.
Bert Rook
Leuk dat er mensen zijn die er iets mee doen, met zo’n foto met “Nieuwe Groeten uit …..” Maar goed, het volgende was even een telefoontje naar mijn vriendin, die vandaag de oppas had in Oostzaan. Alles was daar oké en ze vertelde nog wel dat haar dochter had gevraagd of ik vandaag nog langs zou komen, ze dacht van niet had ze gezegd. Op mijn vraag wat of er was vertelde ze dat het fietsje van Boris niet helemaal in orde was, dus plannen bijstellen en eerst even naar Oostzaan bekijken of ik de fiets kan repareren, ik denk dat het vrij goed is geslaagd, hij kan wat mij betreft weer volop “crossen”. Op de heenweg in het begin van Bobeldijk zag ik een zwanenpaar met kroost, al een hele tijd wist ik dat er gebroed werd vlak langs de weg maar het resultaat mag er zijn, zwanen lijken toch iets meer te hebben dan ganzen. Vervolgens mijn eerder opgezette plan uitvoeren, heel simpel foto’s rondbrengen bij de deelneemsters aan de “Vrouwendag” van vorige week. Een paar waren al bezorgd en de laatste 7 heb ik allemaal weggebracht in Zwaag en omgeving. Toen ik de laatste paar kilometer naar huis zou maken kreeg ik nog het idee om even bij de onfortuinlijke Questrijder Jan Geel langs te gaan, de gehavende Quest stond vandaag op “stal”, ogenschijnlijk valt het mee maar van binnenuit ziet het toch wat meer gehavend en morgen gaat Jan ermee naar Dronten om de schade te laten vaststellen. Ik had al van Kees gehoord dat hij morgen met Jan mee zou rijden en vroeg of ik ook van de partij zou zijn, uiteraard ga ik morgen mee en we zien vanzelf wel hoe groot het escorte wordt. Nog was ik niet thuis en zag nog een leuk zoekplaatje voor Kees, waar staan deze kunstwerken, aan welke weg ? Als ik alleen de man op knieën had genomen zou het nog een beetje “moeilijk” zijn maar omdat er twee kunstwerken bij elkaar staan moet je het wel weten.

Geen opmerkingen: