14 februari 2018

Op naar de manege.Wat is planning, eigenlijk is zoiets het bedenken wat je volgende “klus” gaat worden om bezig te zijn. Ik had voor vandaag ook zoiets, van te voren had ik bedacht dat ik wel weer eens een keer langs een nicht van me kon gaan, die vaak bezig is in de manege. Net zo’n ritje voor vandaag , niet ver maar gewoon in de buurt blijven.


Uiteraard ga ik met kleine omweg en zo kom ik na Schagen bij de nieuwe brug die wel een heel apart “uiterlijk” heeft en niet veel later ben ik bij de manege in St.Maarten/Stroet. Ik loop naar binnen waar net iemand les krijgt en vraag of Emmy er ook is, één telefoontje en ze komt eraan lopen. Er wordt meteen koffie gezet in de kantine en dan is het tijd om wat bij te kletsen ook haar dochter komt even later binnen.
Ook de hobby van mijn kleindochter Fleur, komt ter sprake, ’t zit een beetje in de familie zou je haast zeggen.
Als ik weer onderweg ben naar Middenmeer stop ik bij de eerste afslag even om een foto te maken van een hele mooie vis op het droge, zo zie je onderweg alle keren wel weer iets wat je aandacht trek.
En bij Middenmeer staan de gele krokussen nu volop in bloei langs de Hoornseweg, gezien het weer en de bloeiende bloemen zal het voorjaar niet lang meer op zich laten wachten denk ik, het was maar kort, maar koud en gezond, ook na deze 58 km.

2 opmerkingen:

Erwin zei

Het lijken wel twee klauwhamers...
Of zou dat de bedoeling zijn?

Groet

Erwin en Tante Lies

Wilco Pompert zei

Of paardenliefde nou echt bij jullie in de familie zit wens ik te betwijfelen. Anders zou jij niet in 'een questie van tijd' rijden. De ultieme paardenverschrikker....