14 juli 2011

Wat is dit voor weer ?
Het is mijn weer niet, ook vandaag is het net als gisteren slecht voor een mooi weer fietser. Gisteren kon ik nog wel iets vinden om me in huis mee te “vermaken” maar op een bepaald moment is dat ook over en dan volgt er weer zo’n “klote”dag. Als eerste maar wat plantjes halen voor de tuin enz. en vervolgens bedenken dat de Quest wel een poetsbeurt zou mogen krijgen. Ondertussen heb ik Tiny even gebeld en die brengt mij op het idee om vandaag even naar molen “De Krijgsman” in Blokker te gaan, net zo’n ritje en het regent op dit moment niet zo hard dus dat moet kunnen. Niks van dat alles, toen ik boven was om mij om te kleden zag ik op het dak van de garage weer belletje ontstaan van de harde regenbui die naar beneden kwam. Nee, dit is te gek nog even wachten en toen met de auto. Eenmaal in de richting van Blokker was de weg bijna droog, ben ik dan toch een “watje” ? Ik heb een zak glutenvrij meel meegenomen en zat goed en wel in de auto toen de hemelsluizen ook hier open gingen en ik blij was dat ik met de auto was gegaan. Eenmaal weer thuis alles regelen voor de broodbak afdeling en daarna de fiets poetsen, nou poetsen, schoonmaken en een beetje “Turtle Wax”over z’n body en dan uitpoetsen en hij glimt weer als nieuw. Als alles weer is opgeruimd bekijk ik de regenmeter en zie dat die ondertussen is over gelopen, en gisteravond laat had ik hem nog geleegd, het is echt nat, gewoon “kloteweer”

2 opmerkingen:

marcel beekmans ( beekie ) zei

haaaaaaaaaaaaaaaaa die pé

ik ben maar met de trein naar zaandam gegaan, het bleef maar regenen, en om dan met de nazca te gaan... nee liever niet...

een fijn weekend gewenst!

groetjes marcel

Kees van Hattem zei

Beste Pé. Verheug je maar vast op een van de mooiste tochten van het jaar tot nu toe : de Fortenroute van a.s zondag. En kijken naar de Tour is ook lang niet gek ! Groeten Kees.