15 november 2018

Hij is weer 100 %


46 km

Even terug komen op het verhaal van gisteren, mijn vermoeden was juist, de trapas was echt naar de “Filistijnen” . Vanmorgen al op tijd richting Dronten om bij Velomobiel de zaak na te laten kijken en indien mogelijk direct te repareren. Alles is goed gekomen, rond half 9 was ik op De Vliet in Dronten waar Allert op de hoogte was van het mogelijk probleem.
De trapas links

De trapas rechts
De fiets van de aanhanger getild en meteen onder het “mes”, aan de ene kant was niet veel te zien aar aan de andere kant zat wat slijpsel plus een klein beetje speling in het geheel. Tijdens de eerste controle ontdekte Allert ook een paar haarscheurtjes in het voorste deel die meteen ook werden hersteld, geweldig wat een service.
Na 124.679 km gesneuveld

De stukjes lager en kogeltjes liggen er naast

Q4 in het gelid

Maar ook nog een "gewone"Quest

Allert last een haarscheurtje
En zo reed ik rond 11 uur weer richting Middenmeer waar ik na een broodje, me heb omgekleed om nog even van dit mooie weer te genieten.
Op Agriport verrijzen heel veel woningen voor buitenlandse werknemers
Tegen de tijd dat ik weer de polder in kwam met de Quest zag ik dat de bouw van wooneenheden voor buitenlandse werknemers al aardig vorm begint te krijgen aan de ingang van de polder bij het Agriport gebeuren.
Bijna thuis

Middenmeer ligt links onder het tunneltje door.
Vlak voor Middenmeer nog snel even afdrukken voor een plaatje van dicht bij huis, een blauwe lucht en heerlijk weer op deze 46 km. En wat fietst het weer geruisloos na de ervaring van een dag eerder.

Geen opmerkingen: