06 november 2018

Kort maar zonnigDaar gaan we weer, een kort ritje met uitzonderlijk mooi weer in november, hoe is het allemaal mogelijk. Via Berkhout even een paar CD’s afgeven en dan door naar de “Zuidoost”. In Berkhout lijkt niemand aanwezig dus een korte stop en dan in de Zuidoost aankomen met de wetenschap dat ook hier niemand thuis zal zijn maakt de tocht wel erg heen en weer.
Op de heenweg is de omleiding niet verwacht maar zelfs hier is het fietspad afgesloten dus weer een afwijking in de geplande route. Het is niet erg want het was voor mij of over Zwaagdijk of linea recta naar Berkhout noodgedwongen dus het laatste wat niet helemaal geslaagd is geweest. Na een kleinigheid te hebben achtergelaten op Tiny’s adres ben ik via De Rijp weer richting Middenmeer gegaan.


De nieuwe fietstunnel tussen Hensbroek en Obdam


 De koeien liggen bijna allemaal om de melk goed af te leveren vanavond door veel te rusten en bij de molens van Schermerhorn hebben zich een aantal “eendenliefhebbers” verzameld voor een groepsfoto, ze treffen het met dit geweldig mooie weer. Net als de hardloper die zijn oefenrondje maakt en die zelfs als zomeratleet gekleed gaat. Vlak voor Middenmeer nog even een foto maken van dit geweldige weer en de verkleurende bladeren. Dit alles heeft 91 km opgeleverd waarbij ik echt weer heb genoten. Voor de liefhebbers hier een klein stukje van onderweg, https://youtu.be/e7rn4GSBq5E

Geen opmerkingen: