29 augustus 2019

Het is voorbij en niet alleen die mooie zomer.Het is weer achter de rug, ja lach er maar om, maar je kunt beter naar een verjaarfeestje toegaan als zelf “’t haasje” zijn. Een dag alle voorbereidingen treffen, gelukkig samen met Tiny, en als het dan zo ver is begint ’s morgens om een uur of 10 de eerste visite binnen te lopen, koffie, thee, gebak, en dat blijft doorgaan als de eersten al aan een borrel of biertje toe zijn komen er nog geregeld koffiegasten binnen en als iedereen eindelijk aan iets anders toe is i.p.v. koffie zit alles voor dat moment vol, een klein huis en gelukkig een, in mijn optie, grotere tuin heeft de oplossing geboden,
alles zat buiten en dan komt later de middag visite en tot slot ’s avonds nog een “toetje” alles met elkaar zo rond de 40 familieleden en dan waren er ook nog die met vakantie waren en helaas nog enkeling die je wel had verwacht maar niets van zich liet horen. En dan vanmorgen, gisteravond hadden we zo rond middernacht alles opgeruimd en afgewassen, kon ik de zaak weer goed overzien en mijn oude vertrouwde ritme weer oppakken.

Nadat de wasmachine was gestart, was er koffie en dan omkleden om weer een ritje te maken, Albert van Dijk zal wel zeggen “Pé blijf in beweging” en hij kant het weten want hij telt al 95 jaar en ik nog lang niet. Het is weer het vertrouwde HEM-rondje geworden, weinig of geen verkeer van rechts en een mooie weg dus ontspannen toeren en dat is weer geëindigd na 97 km.

Geen opmerkingen: