22 november 2006

Alles is mogelijk.


Inderdaad, alles is mogelijk, nou ja , alles....... . Het volgende, vorige week vrijdag was het schitterend weer, behoorlijk veel wind, maar volop zon. Niet elke dag zit ik in de Quest en zo kwam het dat ik net die vrijdag met mijn vriendin op het strand liep in Egmond aan zee en daar zagen we het gebeuren, hij kwam uit zee maar Neptunus was het niet, het was gewoon iemand die graag met een sport bezig is, ik fiets graag en hij zwemt graag. Op de vraag van mijn vriendin of het niet te koud was op 17 november werd geantwoord dat hij zich goed insmeerde met vaseline en doordat hij elke dag even ging zwemmen het allemaal wel mee viel.
Zo zie je maar alles is mogelijk.

En dan weer over de Quest, vandaag 22 november 2006 is de magische grens van 10.000 km gepasseerd. Nog 4 dagen eventueel te gaan om het jaartotaal vast te stellen want op 26 novenber 2006 heb ik dit wonder op wielen precies één jaar.
Wat heb ik al die kilometers heerlijk gereden, soms vlug soms wat langzamer maar alle keren met onvoorstelbaar veel plezier. Eén ding is jammer, waarom was de Quest er 25 jaar geleden nog niet, dan had ik er zovele jaren meer van kunnen genieten. Als je zoals vandaag over de "korte" afsluitdijk (tussen Wieringen en Ewijcksluis) langs het Amstelmeer fietst met de zon erbij en een lekker fris windje dan kan het gewoon niet meer stuk. Later via Den Helder weer langs het Noord-Hollandskanaal langs 't Zand naar de afslag Schagen en dan het laatste stukje naar Middenmeer waar de teller voor deze trip 64 km aangaf en dat het totaal nu 10.042 km was geworden met een gemiddelde snelheid van 34,8 km per uur.

Geen opmerkingen: