02 oktober 2024

Familie rondje

 


Het kon weer, wel wind maar geen regen vandaag dus even uitwaaien met de Quest. De planning was Zuidoostbeemster en Alkmaar. Eerst maar naar Tiny in de “Zuidoost” en daarna richting Alkmaar. Het fietst heerlijk met harde banden en geen kraak geluidjes, vanmorgen toen ik naar buiten reed uit de garage bleek ik rechtsvoor leeg te staan en dan moet dat eerst opgelost worden, beter thuis als onderweg. Er is weinig nieuws onderweg, weg afzettingen en omleidingen zullen er wel altijd blijven, soms aangegeven en een ander keer moet je omkeren en terug.

Bij Berkhout worden de paarden goed verzorgd met voer onder de overkapping.

Ik was later vanaf Zuidoostbeemster nog maar net onderweg om langs het Noord-Hollands kanaal te rijden richting Alkmaar toen er weer zo’n geel bord stond dan meteen maar afslaan en geen risico nemen.


Alles gaat weer vlot en aan de andere kant zie ik het dorpje Spijkerboor. Via Oost en West Graftdijk waar de huizen langs het kanaal staan richting Sint Pancras, ze wonen op de rand van Alkmaar, aan de ene kant van de weg staat het bord Alkmaar en aan de andere kant precies daar tegenover staat het bord Sint Pancras.

In de Heerhugowaard wordt het ;land nog bewerkt om mogelijk nog een winter product te zaaien. Thuis gekomen laat de teller geen vreemde dingen zien ook niet na 108,8 km.

Geen opmerkingen: