29 mei 2007

Familiedag en de Quest


Het is maandag- morgen, winderig en een bewolkte lucht waaruit naar mijn mening elk moment de eerste druppels kunnen vallen. Zo rond half 12 zou ik bij een vriend even gaan helpen met het lossen van de kuikens in de stal en daarna leek het me geschikt om een aantal CD’s rond te gaan brengen bij mijn broers en zussen en hun wederzijdse echtelieden. Waarom Cd’s rond brengen zou je zeggen, dat zit zo ………
Afgelopen weekend hadden we familiedag, één keer per jaar is één van de broers of zussen de “klos” om zo maar te zeggen, die moet dan iets organiseren waar de rest ook blij van wordt of blijft, want blij zijn ze over het algemeen altijd al. Dit jaar was aan mij met mijn vriendin de eer om iets op touw te zetten en als je dan voor het eerst maar wel de 8ste keer in de serie iets moet organiseren dan is de room er al een beetje af. Deze familie aangelegenheid is dus 8 jaar geleden voor de eerste keer door één van mijn zussen gestart en zo ben ik dit jaar aan de beurt omdat ik op 1 na de oudste was uit een gezin van 9 kinderen. Wat moet je dan, we hebben iets gevonden en wat ……… het was geweldig ik heb die zaterdag de 26 mei alleen maar blije gezichten gezien en positieve geluiden gehoord.
Wat we hebben gedaan is in het kort het volgende, ik zat jaren in de raad van 11 van het carnaval en één van de oud raadsleden heeft sinds kort een nieuwe activiteit in het leven geroepen in de vorm van ………….. lees het zelf allemaal op http://www.poldertourinkar.nl/ het is geweldig om dit evenement uit te proberen, van de eerste tot de laatste meter plus de verzorging tijdens de barbecue was geweldig en uniek.
Eén van de mogelijkheden tijdens de rondrit is een bezoek aan http://www.goedbloed-orchideeen.nl/ met uitleg tot in alle details van Anja Goedbloed die samen met haar man Johan dit bedrijf runt. Verder zijn er tal van variaties mogelijk voor een prettige dag met alles erop en eraan.Tijdens dit hele gebeuren had ik wat foto’s gemaakt en op CD gezet en juist omdat er op mijn fiets ook staat I love snelheid worden die Cd’s met foto’s meteen rond gebracht bij de familie en zo kwam het dat ik vanmiddag nog vlug even 72 km bij elkaar heb getrapt om ze rond te brengen in een toertje van Middenmeer naar Obdam, Blokker, Zwaagdijk vier keer in Wervershoof en de laatste in Onderdijk en toen weer naar huis in Middenmeer.

Geen opmerkingen: