23 juli 2007

Fantasie van Jorge Garcia Polop


Wie had dat ooit gedacht, een Spanjaard die een rondreis maakt door Nederland en dan toevallig zo’n gekke “bananenfietser” tegenkomt op de Afsluitdijk, een aantal foto’s maakt en die ook nog door mailt naar mijn adres. Ik keek wel even vreemd op, zondagavond de pc opgestart bij mijn vriendin en even kijken of er “post” is, ja hoor, post met bijlage, van wie kan dat zijn ? Het blijkt inderdaad van Jorge Garcia Polop te zijn de man die van de Quest een paar foto’s had gemaakt en daar zat ik dan toevallig in. Ik vond het geweldig vooral de door hem bewerkte foto die ik boven aan dit verhaal heb gezet.
Via, http://babelfish.altavista.digital.com/babelfish/tr is er een groot deel van de blogspot om te zetten in de gewenste taal, ik zal deze fotograaf deze site ook even mailen dan kan hij mogelijk meer lezen over het wel en wéé van een Quest-rijder.
Vanmiddag heb ik even een klein rondje gefietst, slechts 50 km dus niet veel maar wel lekker na een paar dagen niet in de weer te zijn geweest. Als er vandaag of morgen weer eens een keer een langere rit zal worden gemaakt zal ik weer een uitgebreidere story op papier zetten, voorlopig ga ik even iets anders doen.

Geen opmerkingen: