01 augustus 2012

Bang in de Quest
Ik ben weer thuis, nergens ging het mis, gelukkig zou ik haast zeggen, wel was ik vandaag een beetje angstig om door ’t Twiske te fietsen. Al een hele tijd ben ik er niet doorheen gereden maar er is qua natuur veel veranderd, omdat ik vandaag richting Oostzaan had gepland kwam het er wel van. Mooi weer en dat betekent dat er meer mensen op de fiets zitten vooral omdat het ook nog de vakantieperiode is dus extra opletten. Eenmaal aangekomen bij ’t Twiske is het begin nogal bochtig en door dat het riet nu overal behoorlijk hoog is ben je als berijder van een ligfiets veel minder goed zichtbaar, één geluk is dat de Quest opvallend geel van kleur is en ik overal langzaam reed anders was het hier en daar gewoon mis gegaan en als mensen dan opmerkingen plaatsen van “Ik zag je niet” dan kan ik dat heel goed begrijpen. Na hooguit 1 km kon ik rechts aanhouden om op de buitenring te komen waar wel voldoende zicht is maar terug neem ik een andere route dat staat voor mij nu al vast. In Oostzaan even langs bij oppas-Oma Tiny die vandaag de laatste keer een lange oppasdag heeft omdat de jongste alweer naar groep 1 gaat na de vakantie. Cappuccino, een broodje en wat bijkletsen en zo komt het moment weer om op te stappen. Richting de Zaanse schans, met wat bochtjes hier en daar rijd ik al snel langs de molens die met gekleurde wieken een leuke aanblik geven. Het is er veel drukker als de laatste keer dat ik hier reed en ik merk wel dat het “gele gevaar” weer een dankbaar foto-object is. Onderweg sla ik opeen bepaald moment linksaf en kom dan over het smalle bruggetje richting Wormer en even verder richting Spijkerboor langs het Noordhollandskanaal. Het is er overdruk bij het pontje maar voor mij geen probleem ik ga wel rechtdoor en draai aan het eind langs de brug omhoog naar Alkmaar en verder naar Heerhugowaard om nog even bij Kees langs te gaan. Hij is thuis en samen drinken we een bak thee en hoor ik dat George Krug inderdaad eergisteren bij huize van Hattem is aan geweest. Als ik weer op stap is het naar Middenmeer nog maar een klein stukje en als ik eenmaal thuis ben geeft de teller aan dat ik vandaag 127 km heb afgelegd. De laatste foto is van een baan tarwe die binnekort geoogst gaat worden met als resultaat men zegt "dure" tarwe, mag het een keer, in de landbouw is het het jaren geen vetpot en een beetje meer voor de producten zou niet verkeerd zijn.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Once you understand a few uncomplicated issues to maintain in intellect,
it is possible to take it easy and retail outlet on your cardiovascular's information, with out that anxiety of doing the unsuitable decision or ending up with a bracelet that is not proper available for you. Here are few points that one should keep in mind before emptying their pockets on something so precious'.
Big and chunky beaded necklaces are still the emphasis of this summer time.


my blog post: web page

Anoniem zei

Unique Inlays: Unique inlays in tungsten rings consist of
shell, carbon fiber and wood. One more style and design selection utilizing diamonds to convey pre engagement, friendship or other commitments include
diamond band rings which may have a number of diamonds and therefore are also
very well suited for investing in as matching diamond promise rings.
Irrespective of the material chosen, you must ensure that it is of
top quality.

Look into my web blog: web page

Anoniem zei

That will be the day time when consuming
edible oysters would bring in not merely food with the table but also pearl for jewelry.
Titanium is not as expensive as silver or gold, but it is
much more enduring and just as attractive. It is why young children's watches which can be a a part of motion picture merchandise are so well-known nowadays.

Here is my blog post: promise rings at kays (http://www.stylishdestinations.com/travel-information/systems-promise-rings-analysis)

Anoniem zei

At the end of each 30 seconds, you should be so drained that
you're fighting against stepping off the treadmill and bending over, hanging your arms and gasping for air. Your very first hurdle that you will need to conquer is commitment. Try starting a resistance routine using exercise bands or really light weights. You don't need
to be running fast, like you would have if you ran slowly.


My blog; Best Fat Burning Foods

Anoniem zei

If you're in a job that requires you to work with your hands, it's a good idea to
remove your diamond wedding ring while working. Friends and significant
others don't have to have all the fun. There is general agreement that a major leap forward in the history of friendship rings occurred in late seventeenth and early eighteenth century Ireland in the Galway Bay area of Western Ireland, and in particular around Claddagh and nearby fishing villages.

my web-site; promise rings jewelry Warehouse

Anoniem zei

For individuals who have a very minor excess to provide, a diamond ring will go lower effectively having a small woman.
The silver-lipped variety produces equally wonderful pearls that are available in
white to silver and frequently have ros. Promise rings are an excellent tool for young couples who are intent on being
exclusive and monogamous with one another.

My web site promise rings on sale [vintagesexpics.com]