26 juli 2015

Moet ik nood gedwongen gas terugnemen ?


Weer even iets van me laten horen, meer is het eigenlijk niet. Het laatste ritje is alweer bijna een week geleden als je wat ruim rekent. Dinsdag 21 juli is een paar dagen voor Tiny’s verjaardag en dan zorgen we samen dat alle ingrediënten aanwezig zijn om er een geslaagde dag van te maken en dat is dankzij het mooie weer uitstekend gelukt, overdag buiten met tientallen mensen op visite en ‘s avonds binnen de voortzetting en afsluiting.Vrijdag “bijkomen” en dan is meteen het weekend weer begonnen en zo kom ik niet zo één twee drie in de Quest. Maar dan komt er ook nog iets achteraan, waardoor ik ietsje langer mijn “gemak” moet houden denk ik. Voor onze vakantie vond ik dat mijn gezichtsvermogen op afstand wat minder scherp was dus misschien een andere bril maar bij de opticien kreeg ik, na de tweede meting, het advies om eerst naar de huisarts te gaan enz. enz. Dan zit je in de molen en van het één kwam het ander en zo stond ik op de lijst voor een staaroperatie aan beide ogen. Het eerste bezoek aan het Westfries Gasthuis in Hoorn was net voor de vakantie en a.s. dinsdag om, schrik niet, 7.00 uur ben ik de eerste. En als alles goed gaat 25 augustus het vervolg, allemaal niet ernstig maar ik ben bang dat ik niet volop aan de “bak” mag met m’n hobby. Dus maak je niet ongerust als ik een tijdje niet “online” ben. Dit is een tijdelijk ongemak wat goed te verhelpen is. De Quest krijgt noodgedwongen een heel korte rustperiode en dan is er ook nog een andere Quest om me te vermaken.


6 opmerkingen:

De Bobslee zei

Hoi Pé,

Wat moet, dat moet, niets aan te doen......
Sterkte met de operatie, en beterschap!

Groeten, Adri.

Willem zei

Nou Pé dat valt even tegen veel sterkte en succes! laat af en toe wel wat van je horen hoor ik kom wel langs voor een koppie

Wim Schermer zei

Hi Pé,
Oudere jongeren lopen dat een keer op. Straks zie je Oudemirdum weer liggen vanaf de sluizen bij Den Oever :).
Sterkte met de beide operaties.
Groeten,
Wim

transalp zei

Hallo Pé,
Sterkte met de operatie, weer om te questen is het nu toch niet.
Hendrik Jan

Bram Smit zei

Geen zorgen Pé, het zijn tegenwoordig routineklusjes.
vr.gr. Bram

CapoJan zei

Tja, de meesten moeten er een keer aan geloven. Zoals Bram zegt: dat is nu zowat een routineklus geworden. Als alles goed gaat, ziet de wereld er daarna veel mooier uit!