27 september 2019

Einde "radio stilte"

Cyprus


Ja, het eerste verhaaltje is er weer, niet dat dit meteen al over een rit met de Quest gaat, nee dat kon niet. We waren van donderdag t/m donderdag weg, nog even een weekje genieten van de warmte en ervaringen opdoen op Cyprus. Het was geweldig alle dagen 30 graden volop zon en dan af en toe wandelen, strand en daar tussendoor een hapje en een drankje en vooral niet stil zitten, dan “roest” de boel maar vast en dat is nooit goed.

Een rotsachtig pad naar boven

Wij hebben Aphrodite niet gezien

We zijn mensen van een doe vakantie en verkennen van de omgeving waar we verblijven en zo kwamen we bij de Kalidonia waterval en ook langs de kust bij de rots waar naar de legende Aphrodite uit zee is gekomen als godin van liefde en schoonheid, we hebben haar niet persoonlijk ontmoet dus om het hier mee eens te zijn blijft in het midden maar de omgeving is er wel mooi.
Limasol 

Limasol

Limasol

Limasol
 Niet dat alles nou rozengeur en maneschijn is, de controle op Cyprus en ook op Schiphol grenst aan het waanzinnige, paspoortcontrole, foto maken, afgedrukte foto uit het apparaat meenemen en 10 meter verder weer inleveren voor de versnipperaar en als je dan op Schiphol bent aangekomen weer paspoortcontrole want misschien ben je onderweg wel anders geworden, het is trouwens wel een systeem om werkelozen aan een baan te helpen. Volgende keer maar weer over een ritje met de Quest is wel zo vrij om te bewegen.

1 opmerking:

Anneli Jäätteenmäki zei

Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer die Osagiede heette, namens haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836