18 september 2019

Kleintje toeDe zon is er weer en de zin om een klein rondje te fietsen is er ook, niet ver want er zijn andere dingen die de aandacht vragen. Ik was pas nog in Wervershoof geweest om te kijken hoe het met Margriet en Ben is gesteld maar die waren er toen niet, vandaag een nieuwe poging. Het is maar een kort stukje naar Wervershoof, 18 km en dat is te doen en terug zie ik wel hoe ik zal gaan. Margriet is aanwezig en ze vraagt of ik Ben niet ben tegen gekomen, nee niet gezien. Ze heeft ook nog andere visite en na een bakkie ben ik weer snel opgestapt omdat er ook nog een mevrouw van de “Zonnebloem” kwam, reuring genoeg. Ik rijd Zwaagdijk rechtuit en passeer het vroegere adres van Margriet, er is veel gesloopt zie ik wel misschien een andere keer maar even kijken hoe het is geworden.

Dan over Wognum naar Benningbroek waar het onderhoud van de sloten in volle gang is. In de polder begint de lucht wat te betrekken en via de Cultuurweg is het nog maar een kilometer of 6 om thuis te komen.

Ik moet dan niet te veel af moeten remmen voor de dikke lagen klei op de weg, iets wat op dit soort wegen nogal gebruikelijk is, er komt toch geen auto langs en die fietser is maar bijzaak. Als ik binnen ben staat de teller op 51 km en voorlopig heeft hij even rust.

1 opmerking:

Anneli Jäätteenmäki zei

Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer die Osagiede heette, namens haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836