30 september 2019

Het was weer even wennenHet ging weer voortreffelijk, hoewel alle begin is moeilijk vooral als je al zo’n tijd niet actief bent bezig geweest met de beenspieren op deze manier. Vanmorgen eerst de was aan de lijn nadat de laatste bui van vandaag was overgewaaid en toen was ik serieus van plan om in de “Zuidoost” gras te gaan maaien ondanks dat Tiny gisteren nog had gezegd “veel te nat” maar onderweg kwam ik zulke grote plassen tegen langs de weg dat ik me toch begon af te vragen of het wel verstandig was, de Beemster klei is weinig waterdoorlatend, toch maar een koers wijziging onderweg en zo kwam ik langs de dijk richting Hoorn enz. Het wordt dan bijna automatisch het HEM-rondje, mooi weer weinig verkeer en dan in Hoorn nog even afslaan om de Eikstraat op te zoeken waar ik a.s. woensdag wordt verwacht bij een evenement, ter ere van de opening van de “kinderboekenweek”, Brigit stuurde een verzoek via haar schoonvader, zwager Kees, of ik mee zou willen rijden met de Quest. 0m 9 uur met diverse voertuigen en vervoersmiddelen in wandeltempo langs de Mariaschool rijden zodat de kinderen geconfronteerd worden met alle mogelijkheden om je te verplaatsen in het verkeer.
Toen ik de straat had gevonden weer richting de dijk om mijn rondje te vervolgen. Het is rustig op het water slechts een enkele zeilboot en verder is het rustig ook bij “het strandje van Frans” ‘s zomers is het daar vaak drukker ondanks de mini afmeting, maar ja, Frans heeft hier al “gereserveerd” voor later. Dan door Enkhuizen en via Andijk en Wervershoof op naar Medemblik en dan de polder weer in.

Laatst is er een gedenkteken geplaatst langs het Wagenpad en toevallig zag ik nu waar dit was geplaatst. Even afslaan en een paar foto’s maken, in “Westfriesland” staan al meerdere van dit soort gedenkpalen van neergestorte vliegtuigen, t.z.t. volgen er meer. Thuisgekomen staat er 105 km op de teller en het ging weer heerlijk.

1 opmerking:

Anneli Jäätteenmäki zei

Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer die Osagiede heette, namens haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836