02 oktober 2019

Missie volbracht“Missie volbracht” zo zou ik het ritje van vanmorgen kunnen noemen, min of meer onrustig geslapen want als je hebt toegezegd dat je zal komen dan moet je er ook zijn, om 10 voor 9 in Hoorn om t.g.v. de opening van de “kinderboekenweek” mee te rijden in een groep met diverse vervoersmiddelen.

Ik was er ruim voor de start dus geen probleem, op de heenrit al een aantal buien en ervaren dat de temperatuur behoorlijk is gedaald de laatste dagen.Na deze “plichtpleging” via de min of meer vaste route weer Hoorn achter me laten door via de “Oosterpoortbrug” op de buitenste route te komen. Hoorn heeft heel wat mooie plaatsen waar de nostalgie van vroeger de boventoon voert. Later een stukje over de dijk en dan via Scharwoude op naar huis wat bij mij altijd via een omweg gaat en nooit de kortste route.

De zonnebloemen doen het nog steeds hoewel ze in Frankrijk beter uit de verf komen en door de bijna windstilte spiegelt de molen nog leuk in het water. Het ritje was maar kort en mede door de lage temperatuur was ik blij binnen te zijn na slechts 68 km.

1 opmerking:

Anneli Jäätteenmäki zei

Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer die Osagiede heette, namens haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836