28 oktober 2019

Klein rondjeEn we gaan gewoon door, de berichten zijn goed en een klein buurt-ritje zit er wel in voor vandaag. Even naar Wervershoof bij zus Margriet langs en dan naar Aad en Ans en alles is thuis, gebeurt niet zo vaak. De zon is er geregeld bij en koud is het eigenlijk ook niet zo rond de 10 tot 12 gr. C. is een prima temperatuur voor een ligfietser.

De wolkenlucht is mooi en de “Ambtenaar” staat bijna stil zo weinig wind staat er. Door Medemblik naar Wervershoof en na de koffie met koek weer verder over Zwaagdijk naar Bobeldijk waar ik het bord van de wegafsluiting weer zie staan, dus ietsje om via Wognum op naar de Zomerdijk achter de dorpen om naar Obdammerdijk waar niemand aanwezig is.Op de Grote Zomerdijk  staan de koeien op de lange regel en moet ik even stoppen omdat de weg net op dat moment geveegd en geschrobd wordt, het is echt wel nodig.

Meteen door naar Middenmeer en op de Alkmaarseweg kort voor de thuisbasis begint het een heel klein beetje te regenen waar ik zelf niets van voel maar wel de mooie regenboog kan “meepakken”. Alles met elkaar net 66 km wat weer prettig ging na een heel aantal dagen “droog” te hebben gestaan.

Geen opmerkingen: