18 januari 2022

Veilig terug naar huis.

 


Hoe is het mogelijk, zo’n klein stukje fietsen en toch zo veel foto’s erbij geplaatst. Het is simpel uit te leggen, vanmorgen ging ik ervan uit dat ik thuis zou blijven vanwege de mist maar toen de zon erbij kwam en hier in het dorp alles helder leek te worden was mijn plan al snel veranderd. Bakkie koffie en dan omkleden en zo ging ik heel spontaan op pad.



Net buiten het dorp zag het er nog redelijk uit en als ik dan een route kies waarbij ik bijna overal op het fietspad kan rijden dan zal het wel meevallen.


Helaas, het werd steeds minder en toen de zon ook nog verdween was het voor mij “einde oefening”. Als ik echt 100 wil worden en dat wil ik nog steeds, moet ik omkeren en veilig naar huis rijden.



Dus zodoende een kort ritje waarbij ik, nadat ik twee auto’s tegen kwam zonder verlichting, mijn eigen verlichting heb gecontroleerd en weer tevreden ben ingestapt op de parallelweg waar ik niets en niemand ben tegen gekomen en zodoende na 13 km weer thuis was. Volgende keer beter zullen we maar zeggen.

Geen opmerkingen: