05 juni 2023

Terug van weggeweest.

 

Ons verblijf in Veldenz

Daar is ie dan weer, nog niet met een verslagje van de één of ander rit met de Quest, maar morgen is dat mogelijk wel weer het geval. Vandaag is het eerst alles op een rijtje zetten m.b.t. wat er vandaag als eerste gebeuren moet, boodschappen doen, de was , grasmaaien, strijken enz. gewoon even de ”Miep Kraak” uithangen en bedenken hoe mooi het vorige week was in Veldenz in het Moezel dal.
Langs de Moezel

Bernkastel-Kues

Inderdaad we waren voor een klein weekje wat verder van huis en hebben daar verschillende leuke mensen ontmoet, o.a. ook uit het onderste stukje Nederland uit de omgeving van Beek in Limburg, Giel en Philma.
Helikopter die "gif" spuit


Maar samen hebben Tiny en ik verschillende ritjes gemaakt langs de Moezel een prachtige omgeving met op alle hellingen wijngaarden die hier en daar bespoten werden met bestrijdingsmiddelen per helikopter.
Het nieuwe hoofddeksel

Tiny is blauw en ik blijf
mijn eigen kleur trouw

Ook een wandeling gemaakt naar
de waterval.

En in die omgeving fietste ik nog even zonder helm maar heb omdat 99% “gehelmd” rond fietste, ook een helm aangeschaft in Wittlich een klein stadje waar we even pauze hebben genomen. En dan is het morgen weer als vanouds, met één belletje naar mijn broer Ben met de vraag of die me dinsdag naar Dronten zou kunnen brengen zodat ik weer met de Quest, die een grote onderhoudsbeurt heeft gehad, naar huis zou kunnen fietsen was dat geregeld, het is dan wel een klein proefritje van een ruime 80 km maar het begin is er dan weer. En als alles goed gaat volgt er dan weer met enige regelmaat een aanvulling op mijn blog over mijn wel en wee. Een volgend “fietsevenement” is voor mij 1 juli a.s. dan hoop ik de Afsluitdijk over te kunnen fietsen over het nieuwe “gevaarlijke” fietspad langs de Waddenzee, we wachten maar af vooral m.b.t. de drukte.

Geen opmerkingen: