19 maart 2007

Ligfietstocht rondje Texel


Nu een keer iets over wat gaat komen, nooit eerder was ik van plan om in groepsverband een ritje te gaan maken maar het gaat er wel van komen als alles gaat zoals ik en hopelijk velen met mij gaan beleven. Ik heb ooit een keer in mijn verhaaltjes op internet geschreven over onderdelen die ik mee had gekregen vanaf Velomobiel in Dronten naar Matthijs Leegwater in Twisk een vriendelijk dorpje niet zo ver vanaf mijn woonplaats, Middenmeer.
Die zelfde Matthijs is zo’n enthousiaste velomobieler dat hij op vrijdag 6 april net voor de Paasdagen een tocht heeft gepland naar en over het eiland Texel.
Door een aantal toevalligheden gingen er een paar mailtjes over en weer en was het voor mij ook zover dat ik er warm voor ben gelopen. Ooit heb ik voor de Fiets-Toerclub in de Wieringermeer een z.g. Texeltoer op papier gezet toen ik nog fanatiek met de racefiets bezig was en het lijkt me hartstikke leuk om nou eens met anderen ook weer die kant op te gaan.
Ik zet hieronder de aankondiging zoals ik hem vond op internet, dus laat iedereen zijn best doen om mee te fietsen en zo dit evenement te laten slagen en er, indien mogelijk een jaarlijks terugkerende toertocht van te maken.


Ligfietstocht rondje Texel.Op goede vrijdag 06-04-2007 gaan een aantal ligfietsers een rondje Texel fietsen (150km). Ze vertrekken om 9.00 uur vanaf Ted de Lange ligfietsen Vooreiland 1b Medemblik.De koffie staat vanaf 8.30 uur klaar. Eten en drinken voor eigen rekening.Wij zijn om 18.00 uur weer terug in Medemblik. Wilt u meefietsen geef u dan opbij Matthijs Leegwater: leegwater1966@quicknet.nl

Geen opmerkingen: