30 december 2010

Koffiestop onderweg in Obdam


Het zit er op voor dit jaar, vanmorgen was alles potdicht door de mist en dan voel ik me niet geroepen om de weg op te gaan als het niet absoluut noodzakelijk is. Ik ben de garage even in gelopen en heb de totaalstand van dit moment even opgenomen 12.965 km en dat vanaf 12 maart 2010 dus globaal is dat, nadat de eerste 10 weken van het jaar al verstreken waren in de vorige, de Quest 136, gemiddeld ruim 300 km per week maar berekend over de fietsdagen komt het neer op 4 dagen per week en dan is het per dag ongeveer 77 km. Wat een getallen gegoochel en het stelt in wezen niets voor, gewoon lekker een stukje fietsen, meer niet.
Ik las op Kees zijn blog dat hij bij de eerste georganiseerde rit in het nieuwe jaar op 2 januari de “Kniepertjes” tocht, zo halverwege geen adres op de route kon vinden om koffie te drinken, maar dat is opgelost. Ik heb vanmorgen mijn zus Gerda gebeld, waar Kees en ik samen al eens op visite zijn geweest, en haar gevraagd of ze zondag 2 januari rond 13.00 uur thuis zouden zijn voor een eventuele sanitaire stop en waarachtig het is geregeld. Gerda zal a.s. zondag rond 13.00 uur zorgen dat er koffie is met koek voor de mannen en misschien vrouwen. Er zullen voor zover nu bekend tussen de 10 en 15 Velomobielen voor de deur komen. En misschien kom ik samen met Tiny even kijken. Verder wens ik iedereen een voorspoedig en gezond 2011 met heel veel plezierige kilometer in de Quest of soort gelijk voertuig.

1 opmerking:

Gerrit zei

geweldig pe , als het weer het toelaat doe ik als enige open ligger op twee wielen mee en kan wel wat warmte gebruiken na een uur in de kou fietsen.