03 januari 2012

Stormwaarschuwing
Nadere uitleg is niet nodig bij het zien van de foto’s van de “Weer-profeet” die ik af en toe raadpleeg bij mijn beoordeling of ik wel of niet zal gaan fietsen. Het zit er gewoon niet in en ook de komende dagen zijn de vooruitzichten niet acceptabel, als er zo’n “driehoekje” staat te knipperen bij de verschillende dagen dan blijft het nog wel even stormen en is het niet verstandig om uit te proberen bij welke windvlaag de Quest op zijn kant verder wil. Ik kan wel zitten gaan jeremiëren hoe jammer het is dat de fiets binnen moet blijven maar daar worden met z’n allen niets van dus ik zou zeggen moed houden, een zwager van mij zegt dan wel eens “Een oorlog is nooit zo hard er blijven soldaten over” en nu zal het na de storm ook wel weer meevallen en fietsen we weer heerlijk verder en zijn we deze dagen zo weer vergeten.

1 opmerking:

Wim Schermer zei

Hi Pé,
Ik blijf ook binnen. Maar geloof het of niet, Jan Reus is gewoon met de Quest naar zijn werk in Hoorn gefietst. Bft 8 met windstoten tot Bft 11.
Dank zij zijn rubber profieltjes. Hij had de wind schuin voorin en hoefde weinig inspanning te leveren om 30 km/u te rijden.
Het werkt dus echt.
Groeten,
Wim