26 maart 2012

"Bijna geen tijd" maar toch nog 100 km





Het is vandaag weer een heel bijzondere dag, eigenlijk was het vorige week dinsdag al heel bijzonder. Het gaat over mijn naam in het regionale dabblad van vandaag en mijn Sony E-reader die binnen anderhalf uur boven “water”was, maar ik heb nog niets, zodra er positief nieuws is te melden kom ik er zeker op terug. Maar door al dat geharrewar over en weer bellen en alles wat er dan bij komt kwam ik niet direct aan fietsen toe. Het was al na de middag geworden voor ik in ’t “pak” was maar toen ging het weer als van ouds. Een heerlijk ritje gemaakt en weer geprobeerd om de dijk langs het IJsselmeer zo lang mogelijk te volgen, helaas er stond weer een hek dwars over dus ben ik maar naar beneden gegaan en heb mijn weg door de “binnenlanden” gevolgd om vervolgens door Hoorn heen te fietsen wat ook niet zo eenvoudig was door allerlei bestratings werkzaamheden maar al met al wist ik de driehoek Medemblik-Enkhuizen-Hoorn wel weer vol te maken en met een kleine afwijking werd het net een rondje van 100 km. Vlak bij huis zag ik dat de eerste tulpen bij Marc Kerckhoffs ook al beginnen te kleuren, nog even en hij kan beginnen met “koppen” de foto zal zeker voor zijn broer Huub wel enige herkenning geven al zit hij ook heel in New-Zealand.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Damk voor de foto. Hier gaan we richting winter.. kortere dagen, bladeren die kleuren/vallen, maar nog wel zonnig en goed fietsweer.
groeten, huub

Cees zei

Dag Pe Er stond ook een artikel in het NHD. Op de ombudsman pagina ik dacht dat het eerst dat een andere Pe Koomen was... Ik zie zo'n ereader meer als een beeldscherm en een boek is toch wat makkelijker toch?? Groet Cees

Jan Reus zei

Hoi Pe'

Als je de dijk Enkhuizen Hoorn over wil kun je dat het beste doen op zaterdag of zondag als ze niet aan het werk zijn.

Ben afgelopen zaterdag naar mijn werk over de dijk gegaan en dat ging goed, zo nu en dan heb je nog wel stukken waar veel aarde op de weg ligt.
Ben ook een keer door de week er over geweest maar moest bij Wijdenes weer omdraaien omdat ze bezig waren.

Groet Jan.