05 december 2012

Het weer in beeldAl was ik al van plan geweest om vandaag een rondje te fietsen dan kon het gewoon niet doorgaan omdat ik visite kreeg, maar in de planning voor vandaag kwam geen fietsen voor dus zijn er geen speciale aanpassingen nodig. Het weer is eigenlijk de voornaamste spelbreker want ik ben en blijf een z.g. “mooiweer” fietser. Op de verschillende sites die ik dan eerst naloop om te zien of het redelijk blijft kwam ik van alles en nog wat tegen maar overal neerslag in welke vorm dan ook, variërende van regen, hagel, natte sneeuw en zelfs een “klap” onweer behoort tot de mogelijkheden. Mede hierdoor en omdat ik ook nog andere bezigheden heb voor vandaag wordt het niks, koffiedrinken met Ben Hoitink en weer eens bijkletsen over het wel en wee in de polder is ook niet verkeerd. De volgende keer maar weer iets over de Quest en de belevenissen onderweg hoop ik.

2 opmerkingen:

De Bobslee zei

Tja, een dag rust is ook wel eens lekker, het is hier vandaag weer prachtig weer, wel -8 graden, dus na 2 dagen woon-werk fietsen door de kou toch vandaag ook maar rust houden, ik ga vanavond bovendien de nachtdienst in, dus slapen doe ik niet voor morgenochtend.
Groeten, Adri.

Kees van Hattem zei

Dag Pé. Ik ben twee keer van start gegaan vanmiddag. Op de Hygendijk kwam ik in een hagelbui terecht. Ben maar weer richtig huis gegaan. Even later scheen de zon ! Via de Wester weg naar de appel en perenboer. Overal om me heen donkere dreigende wolken, en een maal weer in HHWaard, weer een stevige hagelbui. Groeten en morgen weer een nieuwe kans. Kees