28 november 2016

Het nut van een video-filmpje in het verkeer


Ook in Friesland in dit geval in Hindelopen zijn automobilisten soms "linke" weggebruikers.                Nog even een heel kort filmpje van vanmiddag wat dankzij goed opletten en perfect werkende remmen goed is afgelopen. De chauffeur was zich van geen kwaad bewust in zulke gevallen is het prettig dat je iets hebt vastgelegd als het er op aan zou komen.                                                                Klik op onderstaande link en je ziet het,

2 opmerkingen:

Adri Manhave zei

Gelukkig ben je nog goed bij de pinken Pé! Inderdaad een goede afloop, die man kan nooit in z'n spiegels gekeken hebben!

Maarten Bos zei

Ik ben het er mee eens dat er gelukkig niets is gebeurt.
Echter als je bij al het verkeer dat op een gelijkwaardige kruising van rechts komt gaat claxonneren, dan vrees ik dat velonauten een wel heel slechte naam gaan krijgen.
Dat de autobestuurder direct daarna zijn auto dwars op de weg zet voor het parkeren is zeker niet netjes maar enig begrip na de daarvoor onbehoorlijk toeter behoefte lokt wel dit soort reacties uit.
Ik denk dat beide bestuurders hier een hand in eigen boezem moeten steken en accepteren dat ze beide niet netjes gereden hebben.