30 september 2020

Ruim 100 km genieten

 






En zo kwam er ook weer een eind aan het ritje van woensdag en tevens de laatste rit in september want morgen is het alweer 1 oktober, ze zeggen weleens de tijd vliegt en dat lijkt nog waar ook. Het weer bleef vandaag onder de maat van wat men ons had beloofd, pas heel laat in de middag kwam het zonnetje even om de hoek kijken en de temperatuur was ook belangrijk lager als gisteren. Maar toch nog weer een leuk ritje gemaakt, eerst naar de Obdammerdijk waar Hugo was met vrouw en kind bij z’n moeder om een bakkie terwijl zijn tweeling broer druk bezig was met het weer opbouwen van een ingestort schuurtje.



Maar dat opbouwen gebeurde in Middenbeemster waar hij hulp had van zijn vader. Dus mijn ritje ging via wat omwegen naar de “klussers” maar eerst via Graft en De Rijp om in Middenbeemster te komen.



Toen ik meer richting Middenmeer ging bedacht ik dat ik wel weer een keertje zou kunnen kijken of de aardbeienteler al los was voor dit seizoen.



Puur geluk, ze staan er weer dus meteen ruimte maken in de fiets om een paar bakjes mee te nemen, onderweg ruiken ze heerlijk. Als de teller op 102 km staat is de rit voor vandaag weer ten einde en heb ik weer genoten onderweg.

Geen opmerkingen: