15 juni 2022

Een vrolijke vrije dag

 


Het was in het begin van de week al gepland dat ik woensdag, vandaag dus, een “vrije dag” zou hebben om te ontspannen van mijn taak als mantelzorger en dat is prima geslaagd. Van start en als eerste richting De Woude om bij Wim en Marian Schermer langs te gaan en horen hoe het met de familie gaat m.b.t. de gezondheid. Er is weinig veranderd begreep ik wel van Wim, het wordt niet beter en we moeten het ermee doen maar we zijn er gelukkig allebei nog en dat is mooi.


Na deze korte stop met koffie ben ik verder gegaan, ik per slot van rekening een vrije dag om een stukje te fietsen, dus verder noordwaarts richting Den Helder niet helemaal langs de fietspaden die leken me af en toe wat voller dan normaal dus open wegen met weinig verkeer is dan net zo prettig.







Door de duinen is het af en toe min of meer druk en dan blijft het goed opletten, mensen stoppen zowel links als rechts van de weg en bij kruisingen is het helemaal link met vooral de ouderen, nu moet ik wel voorzichtig zijn met m’n opmerkingen maar laat ik zeggen mensen die weinig fietsen. Maar het is allemaal goed gegaan en in ben weer heel binnen gelopen zonder problemen of averij.



Wel weer even langs de aardbeien 🍓 leverancier en daar stonden we op dat moment met 5 afnemers voor het laatste doosje. De mevrouw zei al, ze komen er zo weer aan ik heb hem net een apje gestuurd dat ze op zijn en inderdaad met een paar minuten was er weer volop en zo was ik weer binnen na 153 km in de volle zon en uiteraard onderweg een paar foto’s geknipt die ik er zo meteen bij zal “plakken”

Geen opmerkingen: