03 augustus 2023

Een droge rit in het polderlandschap

 

87 km

Daar gaan we weer, even een kort verslagje van deze dag die voor mij de week alweer afsluit. Het was mijn bedoeling om via de aardbeien leverancier een paar doosjes op te halen en naar Tiny te brengen. Op mijn manier op het juiste moment gestart om op tijd in de Lekermeer te zijn.
De boosdoener was snel gevonden

Helaas het zat deze keer niet mee om in één keer mijn doel te bereiken bij het nemen van een bocht voelde ik dat het achter weer mis was, inderdaad stoppen en vaststellen dat ik aan de bak moest. Een oponthoud wat niet in mijn berekening zat om op tijd mijn inkopen te doen. Toen ik weer op weg was had ik mijn twijfels al en inderdaad, als ze er al waren geweest, nu was er niets meer wat met aardbeien te maken had. Een ander route kiezen en Tiny even berichten dat er geen “zomerkoninkjes” waren als reactie kreeg ik te horen, “Maar je komt toch wel even langs” dus een beetje bijsturen en richting Zuidoostbeemster.
Opruimen van de stormschade

Langs de Oostdijk werd op dat moment een omgewaaide boom opgeruimd. Het was weer net als altijd gezellig en na verloop van tijd ben ik weer richting de thuishaven gegaan.
Een klein stukje ergernis met uitzicht
op wat Microsoft "presteert"

Als ik in de polder fiets is het nieuwe gebouw van Microsoft echt onooglijk lelijk en dan heeft de gemeente er nog een bankje geplaatst om de wandelaars en fietsers de kans te bieden van dit vervuilend gebouw alles waar te nemen en het eventueel mooi te vinden.
Bijna thuis

Als ik het fietspad volg en ik de bochten overzien kan weet ik dat ik bijna thuis ben na 87 km.

Geen opmerkingen: