13 februari 2012

Voetverwarming dank zei Wim's onderzoek



Is het te laat, de tijd zal het leren, onlangs schreef ik een stukje over voetverwarming met voor mijzelf de vraag zal ik ze bestellen. Ik heb ze besteld en thuis gekregen, keurig netjes vanuit Duitsland. Ook had ik 8 stuks AA oplaadbare batterijen besteld en ook die kwamen netjes binnen. Maar het schaatsen had op dat moment voorrang dus bleef alles nog even in de verpakking. Gisteren en vandaag alles uitgepakt en de batterijen opgeladen. Wel even “schrikken” toen ik de gebruiksaanwijzing las stond daar in de Nederlandse vertaling dat er geen batterijen mogen worden gebruikt “zwaarder” dan 2000 mAh en ik had juist 2700 mAh besteld, wat moet ik hiermee ? Echter na overleg met deskundigen en verder bestudering van de Handleiding bleek dat de vertaling gewoon fout is, in de Engelse vertaling staat hetzelfde maar in de Duitse handleiding staat juist gebruik geen AA accu’s die lager zijn dan 2000 mAh dus ik zit goed. Ik heb ze op maat geknipt en hoop dat ik ze niet nodig heb en dat de vorstperiode echt over is, maar de tijd zal het leren, voorlopig even niet fietsen als mantelzorger.

3 opmerkingen:

Rene van den Berg zei

Hoi Pé,

Ik heb ze sinds vorige week en ze bevallen prima. Heb ze vanavond voor het eerst NIET gebruikt want het was niet meer zo koud. Ze hebben het tot nu toe al wel minstens 5 uur uitgehouden zonder opnieuw opladen en als ik Wim's blog moet geloven dan moeten ze wel 11 uur meegaan op 1 set opgeladen batterijen.

In eerste instantie bleef ik nog wel koude voeten houden maar dat bleek te komen doordat mijn schoenen, die ik destijds van Jeroen Sap heb overgenomen met mijn eerste Quest, te klein waren. Afgelopen vrijdag dus nieuwe schoenen gekocht, 2 maten groter dan mijn gewone schoenen en ook de juiste schoenen voor de Quest (niet de "spinning" schoenen die ik bleek te hebben).

Alles voelt nu heel comfortabel. Enige is dat ik de zooltjes al op maat 44 had geknipt en dat ze nu een beetje klein zijn in maatje 45... Maakt niet uit, het voelt nog steeds wel goed.

René

Anoniem zei

Ook ik heb ze de afgelopen 2 weken gebruikt, naar volle tevredenheid. 't Is dat het nu niet meer hoeft, maar vorst is geen beletsel meer om de weg op te gaan.

Groet, Marc

Anoniem zei

Hi Pe,
Hoe gaat het nu met de patient? Ben benieuwd of die witte jas je bevalt, maar denk dat toch wel weer verlangd naar je fietsoutfit..
Ook mantelzorgers hebben recht op hun ritje!
NZse groeten (vooral aan Tiny)
ps zomer hier is redelijk slecht, met dagen dat je verlangt naar die voetverwarmers..