10 december 2019

Quest 402 is Quest 687 geworden



Veel later dan ik zelf voor normaal verslijt is hier toch nog een verslagje van vandaag. Op en neer naar Dronten om van fiets te wisselen, de 402 daar achterlaten en de 687 meenemen naar Middenmeer. De laatste kilometerstand van de Quest 402 is voor mij gestopt met 137.147 km een respectabele afstand vind ik zelf en dan over naar iets nieuws of anders. Een carbon versie van latere datum wat meestal wat kleine verbeteringen met zich meebrengt. Het was er druk bij Velomobiel, het verhelpen van een accuprobleempje, het rijklaar maken van een Q4 voor een man uit Purmerend en de fiets voor mij aanpassen op mijn maten en wensen. Het heeft allemaal zijn tijd nodig maar voor mij is het prima geslaagd, Paulus is een “all rounder” die overal een oplossing voor heeft. Af en toe even een rondje rijden en dan het volgende probleempje oplossen, al met al werd het ruim na de middag eer ik kon vertrekken richting Middenmeer.



Op mijn vaste route zie ik weer veel wat mijn aandacht trekt, een schaap met prachtige horens, de “poepende man “ en halverwege de dijk iemand die de auto op het fietspad heeft geparkeerd en met een surfplank en erop gekleed de dijk overgaat om te gaan surfen aan de andere kant op het Markermeer. Stuiven doet het niet meer alles is nu groen, ondertussen nader ik Enkhuizen en het licht gaat op, een enorme lichtbundel met dubbele koplampen, wat een pracht.

Als ik dan thuis ben ook nog even een paar foto’s maken en zie daar, de Gekko is duidelijk aanwezig. Dit heeft voor vandaag 165 km opgeleverd en de “beginstand” van deze fiets was in Dronten 17.139 km dus hier vanaf kan ik bijtellen.

4 opmerkingen:

wim zei

de plek waar het vlaggetje (vlak achter het instapgat) zat hebben ze weggewerkt ?

De Bobslee zei

Even veel veilige en plezierige kilometers toegewenst als met de 402 Pé!

Piet zei

Hoe ouder hoe Gekkor..

Wilco Pompert zei

Gefeliciteerd Pé, en op web maar weer!