24 februari 2020

Ook de "Gekko" reed mee



Zo blijf je wel thuis
Soms kan ik wel eens lyrisch doen over wat zonnestralen die het leven zoveel aangenamer maken, helaas, ik zou nu in de put moeten zitten omdat er van zon geen sprake is en dat het daarbij ook nog “bijna” alle dagen regent, maar ik houd de moed erin. Het afgelopen weekend is in ieder geval goed besteed, vrijdagmiddag naar de film “De Beentjes van St.Hildegard” met Herman Finkers in de hoofdrol, zeker de moeite waard om dit te bekijken. Zaterdag een klaverjasavond met familie en daarbij gezelligheid voorop.                                                                                                                  En nog steeds regen en harde wind, soms wat harder dan weer wat zachter maar die wind wordt wel steeds heftiger, ook zondagmorgen toen we op weg waren naar Zwaag voor de grootste carnavalsoptocht boven de grote rivieren.
Een canavals gekke Gekko

Inderdaad het kan te .....
Tiny geboren Zwaagse wil dit nooit missen en zo worden we alle jaren uitgenodigd bij haar zus Riet en zwager Leo. Zal het wel doorgaan met deze wind en af en toe flinke buien, we wachten het maar af en zullen wel zien. Het zou jammer zijn voor alle bouwers en bouwsters aan de wagens die strijden om de eer van de meest eruit springende creatie, kleinzoon Matthijs van Riet en Leo is al jaren met zijn groep “De Wicky’s” winnaar geweest en ook dit jaar hebben ze weer hun best gedaan.  Het ging dus door ondanks de soms stormachtige wind en wij hebben genoten. Ook voor vandaag zit een rondje fietsen er niet in en het lijkt de hele week wel erg twijfelachtig, kwam de zon maar weer dan wordt alles anders.
De winnaars

Martin was er ook

En de stemming was top
(zondagavond laat kwam de uitslag, weer de 1e bij de Publieksprijs en 1e in de uiteindelijk hoofdprijs voor de “De Wicky’s”)

Geen opmerkingen: