04 oktober 2023

Heel veel omleidingen en afsluitingen.

 




De weersvoorspelling voor deze dag lijkt redelijk dus een rondje mag weer gemaakt worden. Gisteren een glutenvrij brood gebakken en dat zal ik vandaag even wegbrengen. Als ik toch onderweg ben kan ik gelijk de krant meenemen voor Jan Geel waar ik maandag over schreef.

Even nog wat extra spullen in de fiets voor a.s. vrijdag als de 3 kleinzonen van Tiny te gast komen, nou ja “kleinzonen” ’t zijn alle 3 grote kerels waarbij oma en ik helemaal in het niet vallen.

Van huis vanmorgen prachtig zonnig weer maar bij Oosthuizen werd het bewolkt en af en toe viel er een spat regen maar nooit verontrustend en zo kwam ik in de “Zuidoost” waar Tiny al heel snel de koffie klaar had. In de “Zuidoost” was het gisteravond droog gebleven terwijl het in Middenmeer bijna tot wateroverlast kon worden ingedeeld, wat ging het hard voor een tijdje. Na de koffie huiswaarts en omdat ik meestal met een ommetje ga was dat nu ook weer het geval.
Even wennen

Hier viel het wel mee......

.... maar dan kom je ook door Hobrede

Wachten tot de betonwagen leeg is.

Volgende afsluiting



Samenscholing ?

Het landbewerken

De aardappeloogst gaat in 't groot

Blauwmaanzaad

En dat zaad smaakte als kind heerlijk
weet ik nog wel

Ik heb op dit ritje naar huis nog nooit zoveel afsluiting en omleidingen gehad als vandaag, het lijkt alle jaren wel erger te worden en de fietsers zijn daar meestal de “klos” bij. Als ik de Quest weer binnen heb gezet bedenk ik dat ik meteen het gras nog wel even kaan maaien ik ben toch bezig. En het eindresultaat is toch nog weer 92 km

Geen opmerkingen: