13 augustus 2008

Joost Buurman in Singapore

Als je een dag niet kan fietsen vanwege het slechte weer en dan voornamelijk de harde wind die toch wat meer zorgen met zich mee brengt als een beetje regen, juist als hij van opzij komt, dan zoek je iets anders om mee bezig te zijn. Vandaag is dat een stukje tekst van de blog van een neef van mij die in Singapore woont. Vroeger, nou ja een flink aantal jaren geleden, was hij nog geregeld in Blokker en later in Amsterdam bezig met een racefiets maar door studie en werk en later huwelijk zit hij nu al een aantal jaren wat verder van huis en vermaakt zich af en toe met de mountainbike. Onlangs schreef hij op zijn blog dat hij opviel als Hollander in een shirt van Leo Smit uit Medemblik wat ik hem ooit een keer zou hebben gegeven, maar de foto ontbrak bij het verhaal, vandaag kreeg ik een mailtje van hem, dat de fout hersteld was en dat hij nu wel aanwezig was, die foto dus.
Hier volgt dat bericht:
Gisterochtend heb ik weer eens gefietst. Met de auto naar de Tampines mountainbike trail en daar rondjes draaien. Het is onlangs uitgebreid en een rondje kost me nu ongeveer 40 minuten: gravelpad, steile heuvel, bospad, heuvelpaadjes. Technisch vrij moeilijk hier en daar, maar erg leuk om te doen. En ik ben voor Nederlanders duidelijk herkenbaar als Nederlander met m'n Leo Smit Medemblik shirt, maar ik ben er nog geen een tegengekomen.





Toch leuk als er aan de andere kant van deze “Aardkloot” wordt gefietst in het shirt van de Hofleverancier van fietsen en materialen uit Medemblik Leo Smit.

Geen opmerkingen: