10 april 2011

Zon, zee en nog meer
Waar was je afgelopen weekend, even weg, en beviel het, ja. Wil je nog meer weten ? Het was een heerlijk weekend en we hebben gefietst en gewandeld met z’n vieren op plaatsen waar ik ook vaak kom met een stel van die “fietsmalloten” uit Noord-Holland namen zal ik niet noemen maar voor velen van hen is dit bekend terrein. Nee niet op het strand maar wel heel dichtbij. Tot volgend rondje.

4 opmerkingen:

wim de vries zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
wim de vries zei

Vanmiddag voor een rondje in de Quest gestapt, het was al ruim na de middag en rijdend richting Schermerhorn zie ik op de dijk lang de H.H.W. ringvaart 'n Quest mijn richting komen en stoppen natuurlijk ieder aan de kant van de weg en vanwege de drukte beide Questen aan de kant. Pé Koomen blijkt de gelukkige eigenaar van de Quest te zijn, al het e.e.a. over gelezen, nog niet ontmoet. Gekletst aan de kant en toen af gesproken samen richting Middenmeer te fietsen voor de koffie, nu dat is nooit verkeert.
Uurtje fietsen en stonden toen met de 2 fietsen achter het huis van Pé, klaar voor 'n foto. Gezellig koffie gedronken en rond 16.30 weer ingestapt richting huis en Pé richting douche.
17.30 was ook ook weer thuis, m'n vriendin ging voor ze mijn kant uitging langs de Chinees en hebben daar op terras achter mijn huis heerlijk van gegeten!
Pé, bedankt voor de leuke rit samen en de koffie en waarschijnlijk tot 22 april, dan gaan we naar Texel voor 'n rondje met nog meer Quest-ridders!

Kees van Hattem zei

Beste Pé. Ik ken veel plekjes, maar waar is die waterpartij ? Groeten Kees

Pé Koomen zei

Hoi Kees,
Ik zou er zo weer naar toe kunnen fietsen, ik denk dat het weggetje "Voert" heet het was vanaf "t Woud" uit de richting Egmond richting Bergen, een afslag op knooppunten, je rijd er zo voorbij.

gr.Pé