09 oktober 2023

Ik voel me een mazzelaar

 


En weer is er een nieuwe week aangebroken, wat zal deze week ons brengen. De afgelopen week, en vooral het weekend was nogal bewogen met verjaardagen vieren wat al langer op het programma stond, maar als daar ook een overlijden tussendoor komt wordt alles anders. Als ik dan vanmorgen opsta draai je het hele “boek” nog weer een keer van voor tot achter door.
Alles heeft z'n tijd gehad, ook bij de bomen

En dan realiseer ik me maar al te goed dat in onze familie waar al een tiental 80gers en ouder rondlopen, dat elke dag een geschenk is en dat ik nog weer een rondje weg kan trappen geeft me heel veel voldoening vooral omdat ik vandaag het goeie gevoel weer kreeg van voor de toestanden die me voor het eerst met m’n neus op de feiten hebben gedrukt. Ik ben een mazzelaar vind ik zelf.
Rotonde Alkmaarsewg afgesloten voor fietsers

Firma Jimmimnk met de 
draineer machien

Veel land is al doodgespoten om 
binnekort bollen te planten

Er bloeien nog heel veel bloemen

Het ritje was niet lang maar gaf me wel extra voldoening omdat het allemaal weer zo prettig ging, eerst even naar Obdam en dan via Wervershoof weer naar huis en op beide “koffieadressen” hoorde ik niet veel opwekkends, ik kan beter gewoon een rondje maken zonder koffiestop, maar ja medeleven is ook niet verkeerd.
Drie fazantenhanen in één beeld

Het werd maar 68 km en de volgende keer zie ik wel weer vandaag gaf me in elk geval weer een heel goed gevoel en misschien maak ik toch nog kans om de 100 te halen, optimist blijven.

Geen opmerkingen: