11 december 2019

De body wordt oudNa de lange rit van gisteren, vandaag een kort ritje in de buurt. Voor mezelf eerst de Quest nog wat meer aanpassen aan mijn eigen wensen. En dan koffiedrinken, omkleden en gaan. Naar Andijk en even kijken hoe het met zwager Sjaak gaat met zijn nieuwe heup, hij is alweer aardig opgang aan het komen maar is er nog niet. Het is toch nog vreemd in deze fiets, het is net alsof hij zwaarder trapt als de oude maar het kan ook in mij zitten, gisteren vanaf Dronten geregeld over de 40 km p/u is misschien net even te veel van het goede geweest voor m’n ouwe botten en spieren. Vanmorgen nog wel een beetje “stijf” of in ieder geval wat gevoelige spieren en dan moet je niet forceren denk ik.
Buizerd

Molen "De Hoop"bij Wervershoof

Vliegveld Middenmeer
Langs de Flevoweg zie ik op grote afstand een buizerd zitten, uit ervaring weet ik dat bij het minste of geringste vliegt hij weg dus op tijd stoppen en inzoomen, inderdaad geen tweede foto want toen was hij al weg. De molen bij Medemblik neem ik ook meteen weer even mee evenals later toen ik bijna weer thuis was en langs het “vliegveld” ging. Het is een mooi spandoek maar het vliegen begint in een Quest veel eerder. Na 45 km was ik weer thuis en ga straks alles nog even nakijken of mogelijk wat olie op de ketting enz. Hij is in ieder geval gewoon thuis en de vlaggetjes staan er alweer op.
Hij is thuis


1 opmerking:

Eric zei

Wat was eigenlijk de rede dat je een andere fiets heb gekocht Pe'. Laats had je nog onderhoud gedaan en ik heb nergens gelezen dat je met een andere fiets bezig was. Heeft deze nieuwe Quest precies de zelfde specs. banden , tandwiel verhouding ,cranklengte enz. als je oude Quest.
Zo'n nieuwere carbon Quest zou toch weer wat lichter moeten rijden als je oude Quest.