19 februari 2019

Microsoft gaat door.

47 km


Misschien ga ik vanmiddag nog aan het klussen met de Quest, nadat ik gisteren al een kleinigheid had opgelost is het net alsof het rechter voorwiellager aan het eind van z’n leven is gekomen. Het ritje voor vandaag was even op en neer naar Zwaagdijk om te zien hoe het zus Margriet vergaat. Ik ben er maar heel even geweest en heb daarna mijn weg weer vervolgd.
Afgesloten zonder toelichting
In Medemblik moest ik weer omkeren omdat men het pad om kasteel Radboud er uit had gehaald en de weg was afgesloten.
Ezels genoeg in de wereld

Vrijstaande toren in Midwoud
Later zag ik bij Midwoud weer een heel “koppel” ezels, het lijken er alle jaren wel meer te worden en de kerk heeft nog steeds een geheel vrijstaande toren.
Nieuw areaal voor Microsoft met op de
achtergrond de bouwkranen van Google
Er stond vanmorgen in de krant dat ook aan de westkant van de A7 in de Wieringermeer een volgend perceel is toebedacht aan een datacentrum en het schijnt  ook weer voor Microsoft te zijn die al een perceel van een kleine 40 ha bijna heeft volgebouwd, verdere bekendheid geeft dit bedrijf niet en de gemeente is ook gebonden aan die afspraak, mondje dicht.
Middenmeer aan het kanaal

Entree van Middenmeer
Bij Middenmeer begint de zon er af en toe door te komen en als ik dan bijna thuis ben is het weer een echt voorjaars gevoel met de bloeiende berm. Slechts 47 km deze keer, volgende keer wat meer hoop ik.

1 opmerking:

André Dronkers zei

Was ik gisteren net op tijd in Medemblik