13 mei 2024

Een heerlijk ritje met de zon mee.

 

113 km

En daar is ie weer, na een aantal dagen waar we heel andere dingen aan ons hoofd hadden is het vandaag weer een soort fietsdag geworden. Het begon vorige week donderdag, m’n broer de 9e jarig, de 10e een zwager, de 11e een schoonzus en de 12e mijn dochter in Oudemirdum en nu dus weer een vrije dag. Het is warm en zonnig, eerst even een paar boodschappen doen en daarna even naar de Zuidoostbeemster.
Snelle vermeerdering

Zou het regen worden ? 

Klaproos

Heel veel margrieten



Ik had me al een aantal dagen geërgerd aan de dopjes die uit de bomen op het pad terecht kwamen en tussen de straatstenen zaten maar nooit de gelegenheid om met de bladblazer schoon schip te maken omdat dus andere verplichtingen ons bezig hielden maar nu speciaal een op en neer-tje naar Tiny waar ik nog maar amper weg was. Het is een klusje van niks maar het knapte er wel van op. Koffie met koek in eerste instantie en later nog een broodje en toen kon ik weer huiswaarts.
Het is en blijft .......

groen met of zonder geraniums.

Een klein beetje om en zo wam ik weer in de polder en dat alles na 113 km genieten en thuis meteen nog even het “gras” en de geraniums maaien wat ook weer is opgeknapt.

Geen opmerkingen: