20 augustus 2024

Vluchten voor de regen die niet kwam

 


Weer een heel ander dag als afgelopen maandag toen volop zon en nu niet gezien. De berichten “beloofden” in alle dorpen en windstreken “rond 12 uur lichte regen” .


Zodoende een klein rondje gepland Even op en neer naar m’n oudste zus in Wervershoof. Eenmaal in de buurt van Wervershoof borden met de mededeling dat het centrum was afgesloten i.v.m. de kermis. Niet die kant opgaan was meteen vast gesteld, maar gelukkig woont er nog meer familie in deze regio geen probleem en even later zat ik aan de koffie bij Aad en Ans. Zomaar een hele poos kletsen over van alles en nog wat en toen ik weer opstapte was het al dicht bij 12 uur.

En nog steeds droog en zo te zien blijft het ook wel droog. Mede daardoor werd het rondje bij elke afslag wat groter om via het “Egboetswater” enz. thuis te komen na 66 km. Gewoon heen en terug zou 36 km zijn geweest en nu een paar kilometers meer. Volgende week zal het wel een sober aantal kilometers worden omdat ik dan iets anders voor de boeg heb. Dus geduld het komt vanzelf weer goed.

Geen opmerkingen: