16 oktober 2024

Elkaar steunen in moeilijke tijden.

 


En weer is het schitterend weer, er was ooit een blog wat de naam had. “Het regent bijna nooit” en dat klopt absoluut. Ik had me voorgenomen om vanmorgen even naar Tiny te gaan in de familie is de kans groot dat er spoedig iemand in dezelfde situatie komt zoals wij allebei al een keer hebben meegemaakt en dan is onderlinge steun altijd prettig. Dus even op en neer naar de “Zuidoost” , we hebben onze eigen situatie van toen besproken en de eind conclusie is “Het past nooit of je nou 8 of 80 bent”. Maar goed het hoort bij het leven en ik kan gelukkig nog alle kanten op met de fiets.

In een weiland bij Benningbroek zie ik een aantal Wagyu runderen, van oorsprong een Japans ras lopen, een ras wat volgens kenners de lekkerste biefstuk levert, ’t zal wel.

Later bij Oosthuizen worden de laatste klusjes gedaan aan de toren van de kerk. Bij Tiny is de koffie al gezet en kletsen we over de familiesituatie zoals ik net al aangaf. Na het tweede bakkie stap ik weer op en ga uiteraard via een andere route terug naar Middenmeer.


Ik ben even gestopt en omhoog gegaan met de trap om een paar foto’s te maken. Ik sta nog altijd versteld van het feit dat er 2 van dit soort bruggen zijn gemaakt enkel en alleen om  een toevallige wandelaar naar de ander kant van de weg te brengen.

Op verschillende plaatsen is men druk bezig met het gras schudden en langs deze weg al niet minder met groot materiaal. Als mijn ritje van vandaag weer is beëindigd staat er 86 km op de dagteller en het was weer heerlijk.

Geen opmerkingen: