22 augustus 2006

Rustig toertje

Afgelopen maandag en dinsdag amper onderweg geweest, beide dagen net een klein stukje de kuiten strekken en geen grote afstanden weg-getrapt. Er was steeds iets wat net even belangrijker was dan fietsen.
Als eerste even grasmaaien bij kennissen wat deze keer in 2 keer moest omdat ik was uit geregend toen ik ongeveer halverwege was, dus na de middag de rest, verder had ik iemand anders beloofd om op te halen van de "lappendag" in Hoorn. Zo bleef er maandag voor fietsen niet al te veel tijd over, vanmorgen, dinsdag dus, eerst nog wat verplichtingen o.a. op zieken bezoek en wat boodschappen doen waardoor het alweer na de middag was voor ik zover was om me om te kleden en me bezig te houden met de Quest.
Het werd een rondje van een ruime 60 km en met dat stukje van maandag werd het precies 100 km in twee dagen.
Vanmiddag de banden weer op voldoende spanning gebracht voor 7 atm. en achter 5 atm. de ketting afgeveegd en opnieuw gesmeerd met nog
100 % het plan om morgen de Afsluitdijk over te gaan maar hélaas, telefoon, of ik morgen een paar uurtjes even kon helpen, dus het gaat niet door wat ik van plan was. De dagen erna, dus de rest van de week worden goeddeels gevuld met verjaardagen van familieleden en dan ben ik zelf ook begin volgende week aan de beurt voor dit jaarlijks terugkerend evenement. Misschien is het wel goed dat ik morgen niet naar Friesland kan dan kan ik wat afkicken en misschien word ik wel wat rustiger.
Het totaal is op 7347 km gekomen met de twee ritjes van gister en vandaag.

Naar aanleiding van het gebroken frame van mijn broer kreeg ik wat vragen van lezers die stelden dat een frame niet zomaar kon breken, na toelichting stelden ze dat het "daar" helemaal niet mogelijk moest zijn, om aan te tonen dat het geen fabeltje was doe ik er nog een foto bij van het Colnago B-Stay frame, dat voor kwaliteit door moest gaan.

Geen opmerkingen: