18 december 2014

Even zonder Quest


Het is er toch van gekomen, een dag zonder Quest in de buurt. Na de ervaring van gister waar ik tot de slotsom ben gekomen dat er een klein scheurtje naast de ring was ontstaan waardoor bij een nat wegdek wat water naar binnen kwam en de vele goede adviezen van o.a. Willem,  Wim Schermer, Peter de Rond,  Marc van de Riet en Adri Manhave heb ik gelijk de “Koe bij de horens gevat” en heb vanmorgen de fiets naar Dronten gebracht, kunnen ze meteen nog een kleinigheidje aanpakken. Bovendien kreeg ik van Allert ook te horen dat ik er niet te lang mee moest wachten en dat was nou net de bewuste druppel, aanpakken en niet langer afwachten. En daar zit je dan, ontdaan van één van je beste vrienden, maar het is maar tijdelijk en zoals het nu zich laat aanzien kan ik hem maandag weer ophalen, misschien fietsend en anders weer op de kar. Tevens is dit een mooie gelegenheid om alle lezers en lezeressen van mijn blog voor de feestdagen en het nieuwe jaar mijn wensen over te brengen en hopen dat we komend jaar weer veel zullen kunnen verhalen over het wel en wee van een Quest-rijder uit Noord-Holland die er nog graag vele jaren aan vast wil plakken en er zelf op heeft gerekend om nog heel lang mee te doen.

5 opmerkingen:

De Bobslee zei

Hoi Pé,

Heel verstandig, langer wachten levert enkel meer schade op, gelijk actie is inderdaad het beste hier!
Dan kun je volgende week weer gewoon rond gaan fietsen met een zo goed als nieuwe fiets!
Ook voor jouw en de mensen die je dierbaar zijn alle goeds toegewenst!

Groeten, Adri.

Wilco Pompert zei

Hoi Pe, het is zo weer maandag. Ik herken dat ik ook alles op orde wil hebben. Anders zit je later met de gebakken peren. Jij ook alvast fijne feestdagen!

Erwin zei

Ook van mij krijg je de beste wensen voor 2015!

Groet

Erwin en Tante Lies

Belle zei

Hele fijne feestdagen, hoewel ik verwacht nog een stukje over je toertochten nog vóór de kerst. Wat ik mis is: hoe heb je de Quest in Dronten gekregen? Ben je er niet heen gefietst?

De Bobslee zei

Hoi Belle,

Het staat wel vermeld:

maar het is maar tijdelijk en zoals het nu zich laat aanzien kan ik hem maandag weer ophalen, misschien fietsend en anders weer op de kar

Groeten, Adri.