31 december 2014

"Opa" ben je al oud en af ?


Het kwam er niet van vandaag en dat is niet erg, het kan wel toe heb ik net geconstateerd, het was genoeg voor 2014. Ik zat net wat te “spelen” met de laptop en kwam toen op de pagina van mijn blog met daarboven de datum van 30 december 2013. En daar stond dat de totaalteller toen 57.731 km aangaf, een mooi “stukkie” als je het moet lopen lijkt mij, maar ja dan ga ik verder en meen me te herinneren dat de stand van diezelfde teller gistermiddag zo ongeveer 72.428 km liet zien. Ja nu rekenen het één min het ander geeft aan dat ik de afgelopen 12 maanden 14.697 km heb gefietst en als ik dan de vakanties, en dat zijn er nog al wat, eraf trek en de weekenden dat ik niet fiets dan blijven er “slechts” maximaal 4 dagen per week over, dan komt het neer op gemiddeld iets van rond de 80 km per ritje. Maximaal ritten van iets over de 200 km maar ook wel eens een miskleun van 25 km, maar over het algemeen kan ik stellen “Opa doet het nog redelijk” al is ie ook bijna van voor de laatste wereldoorlog. Allemaal voor 2015 de beste wensen en er komt wel weer een vervolg hoop ik.

4 opmerkingen:

liggende fietser zei

Een miskleun van 25 km...
Voor ons is dat inderdaad niet veel ;-)

Proficiat met je aantal kilometers en veel ligplezier in 2015.

Pylk zei

Pe, als ik het voor het kiezen heb, dan zou ik op mijn zeventigste graag zo actief en sportief zijn. Jij fietst per dag gemiddeld meer dan ik toen ik nog in goeden doen was, ik hoop dat weer bij te spijkeren als heup, wind en weder meezitten. Gezegend fietsjaar gewenst.

Belle zei

Een heel gezond en fijn fietsjaar Pé! En die foto met helm moet in je header, die is cool!

De Bobslee zei

Hoi Pé,

Nee, opa is nog lang niet af! Weer een bewonderenswaardig aantal kilometers afgelegd, en dan heb je het nog niet eens over je gemiddelde.......

Nog vele gezonde jaren toegewenst, en evenvele veilige kilometers!

Groeten, Adri.