30 augustus 2018

Netjes in de Quest



De barometer gaat weer goed vooruit en staat nu op 1021 hPa, het wordt weer een nieuwe zomer a.s. weekend. Vandaag was het ook prima fietsweer onderweg kwam ik vanmorgen zeker een 25 a 30 wielrenners tegen, allemaal op de Oostdijk. De eersten reden echt hard en ik kreeg de indruk dat de rest eigenlijk los gereden was, allemaal rooie hoofden en shirtjes los, nou dan weet je wel hoe laat het is. Zelf ging ik met gunstige wind ook zo rond de 40 km maar ik had geen volgers en aangekomen bij Tiny, want daar ging ik heen,  was er meteen koffie met koek. Later even het gras kortwieken, een broodje en daarna weer richting Middenmeer.

Ergens begin mei had ik een wielerset aangeschaft via internet bij wielersets.nl, de groene variant van X-TIGER, Tiny vond dat keurig netjes staan en zo kreeg ik vanwege mijn verjaardag nog zo’n set, nu de rode uitvoering. Ik kan het iedereen aanraden, prima kwaliteit met een geweldige zeem, ik ben er zeer zeker heel tevreden over.



Onderweg maak ik meestal wat foto’s en zo kwam ik ook weer langs de molen in de Beemster waar ook de schapen in het gelid lopen te grazen en thuis was de blokhut zomaar opvallend bij het weer groene gras. Het ritje was niet uitzonderlijk lang maar 88 km is toch weer acceptabel.

1 opmerking:

Wim zei

Een fietsbroek met een zeem heb ik nog nooit aangehad op de ligfiets.

Is er een speciale reden om wel met een broek met zeem te willen rijden?
Ik kan echt geen enkele bedenken.