28 april 2020

Hoe was de afgelopen tijd ?


Het is een heel andere week als vorige week, toen heerlijk gefietst in totaal ruim 400 km en nog een beetje, deze week is het heel andere koek. Gisteren kwam het er niet van, Koningsdag werd gewoon een lang weekend en dan blijft de Quest op “stal”.
Vandaag regen en misschien morgen nog een kans om te gaan, ik ben en blijf nou eenmaal een mooi weer fietser.

Vorige week werd de Quest nog aan een serieuze test/controle onderworpen door mijn schoonzoon in Oudemirdum, een techneut in precisie en reed ik dinsdag terug via de Noordoostpolder met een kleine stagnatie in Emmeloord.
Ook zag ik mijn kleinzoon en kleindochter weer een keer na bijna 4 maanden, Thimo was digitaal bezig met school en kwam even later en Fleur had een uitnodiging van een vriendin om te poseren voor wat foto’s die geweldig zijn gelukt al zeg ik dat als opa uiteraard met een voorkeur.


In het weekend een paar keer een stukje lopen door de omgeving van Zuidoostbeemster, ook zeker niet verkeerd, je moet in beweging blijven. Maar nu thuis met een bak koffie, muziekje erbij  en even terugkijken op de afgelopen tijd geeft toch weer een gevoel van, op naar de 100.


Geen opmerkingen: