25 augustus 2020

Heen 40 km droog en terug 40 km stortbuien

80 km


Buienalarm

Uur U nadert met rasse schreden en ik heb sterk het gevoel dat, voor het zover is,  het vandaag mijn laatste ritje is geweest als “jonge klant” waar nog een 7 als eerste cijfer voorkomt als het over de jaartelling gaat. De hele week leek het al een bekeken zaak, alle dagen regen en aangezien ik voor mezelf nog steeds probeer vol te houden dat ik een mooi weer fietser ben dan maak ik weinig kans dat ik nog op pad zal gaan. Maar gisteren viel het alles mee en vanmorgen leek het niet haalbaar om droog rond te gaan. Ook de technische voorspellingen tonen buien en alles wat mij niet erg past. Maar ja de verslaving heeft toch heel veel invloed op mijn doen en laten, een paar spatten is toch niet zo erg en zo ging ik toch van start. 
De eerste regen

Ook alle 4 voeters verzamelen op droog
Laat ik even op en neer gaan naar de “Zuidoost” Tiny is vast thuis, dus inspannen om te ontspannen en gaan met die “banaan”. Inderdaad de regen stelde niet veel voor op de heenrit en de koffie smaakte dan ook extra lekker, gezellig even kletsen en na de lunch weer richting Middenmeer. Ik heb nog nooit zoveel regen gehad onderweg, het was niet koud dus de kap bleef achter de stoel, achteraf niet verstandig maar thuis een dweil door de “koets” en hij ziet er weer gelikt uit. Dit ritje was een extraatje  voor deze week, morgen zijn de berichten nog slechter dan vandaag en donderdag heb ik wat andere drukte dus voorlopig even “rust” na deze ontspannende 80 km.   

2 opmerkingen:

Wim zei

Pe, vandaag 80.

Wow, gefeliciteerd.

Ik wens je nog veel gezonde fietskilometers toe.

dercy lyne zei

Mijn naam is Darci Lyne. Dit is een heel gelukkige dag van mijn leven dankzij de hulp die Dr. .nosakhare me heeft gegeven om me te helpen mijn ex-man te herstellen met zijn betovering van liefde en magie. Ik was 6 jaar getrouwd en het was zo vreselijk omdat mijn man echt vreemdging en op zoek was naar een scheiding, maar toen ik Dr. nosakhare tegenkwam e-mail op internet over hoe hij zoveel mensen heeft geholpen hun ex terug te krijgen en te helpen repareer de relatie en maak mensen gelukkig in hun relatie. Ik legde mijn situatie uit en toen zocht ik zijn hulp, maar tot mijn grootste verbazing vertelde hij me dat hij me zou helpen met mijn zaak en dat ik nu feest omdat mijn man totaal ten goede is veranderd. Hij wil altijd aan mijn zijde staan ​​en kan niets zonder mijn cadeau. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldig feest. Ik zal blijven getuigen op internet omdat Dr. nosakhare een echte spreukmaker is. HULP NODIG? CONTACT
-E-mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
je kunt hem ook toevoegen via Whats-app: + 2349083639501
Hij is het enige antwoord op uw probleem en zorgt ervoor dat u zich gelukkig voelt in uw relatie. En het is ook perfect in uw relatie.
wil je je ex terug?
wil je een liefdesbetovering voor een nieuwe minnaar?
Kinderloze probleemoplossing?
Financiële probleemoplossing?
Zwakke erectie en snelle ejaculatie?
oplossing voor ziekte en ziekten van het lichaam
Alle soorten probleemoplossing door astrologie?
Echtscheiding probleem oplossing?