24 september 2020

Kort en snel.

 

53 km

Nog even een kleine afsluiter van de fietsweek waar ik niet voor had gerekend, zo zie je maar er is niets veranderlijker als het weer. Het zou geen lange rit worden want ik had me voorgenomen om rond 12 uur uiterlijk half 1 weer thuis te zijn en dat is prima gelukt. Ik sta er alle keren weer versteld van dat zo’n Quest zo gemakkelijk boven de 30 km komt zonder dat je er een extra inspanning voor doet. Ik rijd meestal met een gangetje tussen de 30 en 35 km en als het gunstig gaat dan is dat ook wel eens wat hoger net als vanmorgen. Een mooi wegdek geen zijwegen en ook nergens andere verkeersdeelnemers te bekennen dan staat de teller zomaar zonder inspanning boven de 40 km en dat vind ik hard zat.

En toen verdween de zon


Rusten en herkauwen


Bij vertrek scheen de zon heerlijk maar aan het eind van de Alkmaarseweg schoof er een “zak” voor de zon en bleef hij een hele poos weg, achter de wolken.

Jan Geel in zijn hobbykamer

Even via de Obdammerdijk, een bakkie doen en dan door naar Oostwoud om vast te stellen dat Jan Geel nog steeds doorgaat met knutselen, een grote liefhebberij van Jan. Na deze korte stop door naar Middenmeer met slechts 53 km op de teller.

Geen opmerkingen: